Menu


Live escort reviews

  • 28-05-2024
  • Lina
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Beastamy
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

✈️ Mitolojik⚡ uçuş ✒️raporlarına 🕊️ ara

🌺YAZA 🌻MERHABA 🌼DİYELİM 🌷

🐥Bu bir 🐤çıtır 🐣 çerezza 📜tarifidir! yada kesintisiz 🌟 parlak yıldız
『👢in🅰️』yı ilk ziyaret edenlerdenim. Çok klass bir hatundur.
Lakin bir lamborghini ile engebeli yolda gidlmez değil mi? Sunsette enfes bir dinerdan çıkıp beylikdüzüne gidilmez di mi? Vadistanbul ne işe yarar:

⚠️Önce klasik anımsatma⚠️
⚠️ Lütfen özenli ve tertemiz olun, pırıl, pırıl🛁 - tiril tiril 🪒⚠️
⚠️ Minik zarif 1️⃣ süpriz armağanı 🎈 yanınızdan eksik etmeyin. ⚠️

Hazırsanız başlıyorum:

1️⃣『👢in🅰️』çok güzel bir kadın; hem genç, hem çok alımlı. Herşeyler yerli yerinde, minare, mihrab ve dahası...Göz kamaştırıcı bir akışkanlık!!! Misler gibi kokuyor, derisi ipekten saçları safkan sarı.
2️⃣ 4 👍 beğeni, 1 yorumcuk『👢in🅰️』için ifadesiz kifayetsiz veriler! Aç kapa Artema vardı eskikden, ne gam ne keder❣️❣️❣️...

3️⃣『👢in🅰️』bu alemin asslet simgelerindem; 'Courtesan'lığı kendine özgü🥉! Anahtar teslim full+full GFE desek yeri' Havyar ve bol köpüklü şampanya 🥂 zevki de onunla, mükellef bir çilingir sofrası yada TURK'ta ⭐⭐Michelinli sofraya da yakışır... Size kalmış!

4️⃣ 『👢in🅰️』iletişimi bizzat kendidi yürütüyor. Lütfen çok sakin planlayın...

⭐⭐⭐⭐ OWO 💨 güzel 🎈 okşamalarla 🍌 ürpermeler 💥çıtır ve leziz! Lezzetin âlâsı uzak değil; ⭐⭐⭐♋ var (ama traşlı, tertemiz iseniz); teni kadifemsi, lütfen 🦍 veya 🐻 gibi davranıp üzmeyin derim. Böyle leziz kısraklar gerlmeli yurdumuza... ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Reverse-cowgirlde panorama MUH-TE-ŞEM...

『👢in🅰️』'yı listeleniyor görmek içimi açıyor
Çok Teşekkürler beyaz datça bademim 😘😍🌹

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • KRISTIN PRD
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Beastamy
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

07-07-2023

✈️ Gecikmeli 🛫 EPİK ⚡ uçuş ✒️rapor ✈️ serilerine🏃‍♂️ devam🤩

🌹bu 🦋 bir 🌹 harbiden🏵️ saygın🍸seçkin 🍹 ajansa 🏆 selam 📜duruşudur!

『K®️🖇️is⛏️in🅰️』ile geçen yılın ikinci yarısı başında parisgillerin E5'e nazır mekanında görüşmüştük:

Kısıtlı kelime, etkin emeğin ve kesintisiz kalitenin simgesi PRIDE ajansın alles-inclusive koordinesiyle;

⚠️standart şiarımız⚠️
⚠️ Lütfen özenli, temiz, pırıl, pırıl🛁 - tiril tiril 🪒olunuz⚠️
⚠️ 'mümkümse' minnoş 1️⃣ süpriz armağanı 🎈 yanınızdan bulundurunuz ⚠️

Hazırsanız başlıyoz:

1️⃣『K®️🖇️is⛏️in🅰️』fotolarda ne ise o, ihtişamı oldukça büyüleyici, Ajansı ise kesinlikle hassas kararlı ve haklı şöhretini daima muhafaza eder!

2️⃣ 5 👍 beğeni, 6 yorum『K®️🖇️is⛏️in🅰️』için anlam ifade etmiyor! Kalemi ciddi ustaların yazdıkları ortada❣️❣️❣️...

3️⃣『K®️🖇️is⛏️in🅰️』üstün standartlarda 🥉! Ultra GFE nin iyilerinden! Doggy güvertesinden seyir keyfi tarifsiz 🥂 zevkli her yeri öperek ilerlemek en iyisi 10 numara 5⭐ bir muhteşemlik...

4️⃣ 『K®️🖇️is⛏️in🅰️』için müdürün direktifleriyle çabukça angaje olup, kaidelere saygı duyarak aşka koyuluyorsun...

『K®️🖇️is⛏️in🅰️』ajansın haklı gururu zirvedeki dilberlerden; Kira, Tati ve Gina da bu filonun seçkin yıldızlarından... Zaman göz kırpana dek geçiveriyor, bir saatlik zamana üst kalite lezzetli vakit böyle meydana çıkıyor❗️❗️❗️

Kıacası 『K®️🖇️is⛏️in🅰️』ile şahane vakit geçirdik, kendisine ve Acansa çok teşekkür ederim...

Keyif alırsam yazarım, takdir okuyandadır.🌷🐬

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • Katalina
  • Città:Adalia
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Crisus
  • Bacio:No
  • Pompino:Con preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

28-05-2024

Beyler katalinayı anlatmaya gerek yok. Anlatılmaz yaşanır. Kız slav beyaz tenli hafif balık etli ve fotoğraftakilerden çok daha güzel. Oralı süper condomsuz yapmıyor. Duş alma imkanı da var. Anal sex ayrı ateşli. Kız üst seviye parasının hakkını sonuna kadar veriyor. Bir daha görüşmek dileğiyle 😘

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • Olesya
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:JeffBeck
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:Sì, lo sputa
  • Sesso:Attivo
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

14-03-2024

I had a few 3-hour meetings with her. She was very active in sex. Even on the fifth round, she kept up with me :) The services were top-notch. She is a fun and enjoyable lady. Her English is good.

More...
  • 28-05-2024
  • Olesya
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Snd00
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concessa una sola volta
  • Foto:Foto vera

28-05-2024

Parisin otelinde buluştum birlikte olduğum en güzel sarışınlar listemde ilk 5 e kesinlikle girer. Güzel hatun soğuk bir kız değil gfe için ideal servis ne beklediğinize bağlı ben aşırı servis beklentisi olan biri değilim güzel sarışın bir kız ile birlikte olmak istiyorsanız gidin derim

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • Veronica
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Samoa
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Modificata al 10% in Photoshop

27-05-2024

There are wonderful detailed reviews for Veronica. Thus, I want to thank to reviewers MasterYoda06, Likehard, venividiveni and Jamesss1. For me, it isn’t necessary to add any more details. I remember her from last year. I missed her due to my travel at that time but now I caught her! I called excellent operator of My Angel agency. I learned that Veronica stays at colored hotel which is my favorite. She looks slim fit with beautiful face from her photos. In 5 minutes, I finished reservation details. I have trust to this agency which shortens my decision period.

Anyway, she opened the door with a hearty hug & kiss and I liked her. We performed mainly GFE and as time passes we started some PSE also. I am pretty satisfied from this meeting. Veronica did her best. (Tam bu yolun yolcusu!) Since I was kind and clean, she liked me and accompanied me very well. We tried lots of different positions. She is experienced in these positions. Her height is around 165-168cm and weight is around 50-53 kg. She is pretty flexible and motivates you perfectly.

Her English is good and our communication was perfect. She is also good at services. I used Listerine mouth wash before sex intercourse. In this way, Veronica also kissed me with tongue which made me very happy. Long story short! I advise beautiful Veronica to you all dear friends. Please behave her kindly. I hope we cross paths in future also. I want to thank to My Angel agency and dear Veronica. Only You Baby!

More...
  • 28-05-2024
  • ceylin
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    9.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:berzaj
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Passiva
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concessa una sola volta
  • Foto:Foto vera

28-05-2024

yani sadece biraz türkçe konusunda sorun yaşadım çok çok iyi seviyede konuşamıyor ama anlaşmak basitti sadece akıcı değildi konuşmamız onun dışında zaten diğer konularda gerçekten çok iyiydi özellikle bj konusunda hakkını verdi diyebilirim

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • DIANA
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Royal Hum
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:Sì, lo sputa
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

27-05-2024

Öğrencilik yıllarımızda ütopyalarımız vardı! Dünya ve ülkemizde sistem sorunu vardı ve ütopyamızın hayata geçmesiyle birlikte her şeyin düzeleceğini düşünürdük! Bugün ütopyalara olan ihtiyacımızı kısmen kabul etmekle birlikte, insan kalitesi ve etik sorununun çok daha önemli olduğunu düşünüyorum.

Hayatımızın tüm alanlarında olduğu gibi eskort ajans ve kızlarında da ciddi bir kalite ve etik sorunu var. Örneğin hergün dolaştığımız bu sitenin içinde bulunduğu durum içler acısı: Dürüst ve kaliteli ajans ve kız sayısı o kadar az ki ortalık sahte ajans, kız ve dolandırıcıdan neredeyse geçilmiyor. Mesleğin namusu tam anlamıyla ayaklar altında. Escort’luk bir meslek mi? Evet, bence diğer meslekler gibi bir meslek ve her meslek gibi onun da bir namusu (etik de diyebiliriz) var ve olmalı.

Escort’luk etiği neyi gerektiriyor? Ajansta ve bağımsız çalışan kızların her şeyden önce, kendilerine karşı yapılmadığı sürece karşılarındaki insanlara karşı dürüst, samimi ve saygılı olmalarını gerektirir. Bu kendilerine karşı duydukları saygının da bir gereğidir aslında!

Sitedeki görüşmelerimi bu açıdan değerlendirdiğimde, ne yazık ki bunu dert edinen çok az sayıda ajans ve bağımsız kız olduğunu görüyorum. Bu yüzden, meslek namusuna uygun davranan ajansta ve bağımsız çalışan kızların desteklenmesi gerektiğine inanıyorum.

Bugüne kadar böyle kaç tane kızla görüştün diye sorabilirsiniz. Evet, haklısınız çok çok az. İşte, sevgili Diana çok çok az olan böyle kızlardan biri hatta bence birincisi.

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • Leman
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Drewhaven
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-01-2024

İstanbul seyahatimde Leman ile tanıştım ve saatlerce yanımda kaldı. Doğal ateşli ve çok seksi bir kadın. Son derece istekli bir birlikteliğimiz oldu. Fit bir vücudu var ve çok ateşli. Puanları abartı vermedim. Güzel ve kaliteli bir zaman geçirmek için tavsiye ederim. 😎

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • ALINA QUEEN
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Achiles
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Modificate al 30% in Photoshop

28-05-2024

Herkese selamlar

Kızın, neden yorumunun olmamasına şaşırıp, yorum yapmaya karar verdim. Herkes mutlu ayrılıyor ancak kimse yazmıyo dedi 😀,

Öncelikle fotoda görünenden daha minyon bence, vücut hatları çok iyi, göğüsler c gibi, ele avuca gayet güzel sığıyo, öpüşmede dil de devrede. BJ çok iyiydi, ıslak, sekste aktif, ne isterseniz sorunsuz yerine getiriyo.

Odası temiz, düzenli, mekan E5. Birkaç gün daha burdaymış, gönül rahatlığıyla ziyaret edebilirsiniz, denk gelirse tekrar ziyaret ederim.

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • Viktoria
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:narcissus
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Silicone
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

25-05-2024

Geçenlerde TVde zaplarken ölmeden görülecek doğa harikalarını izledim
Ağalar biz de ölmeden kayılacak harika eskort kızlar listesi yapalım:)
Viktoria bu listede kesin ön sıralarda yer alır bence
Arkadaş kızda ne enerji var uçurdu beni! 1 saatte 2 posta attım hatuna
Sevişirken konsantrasyonu oldukça iyiydi ve
Yazışmalara da çabuk cevap veren biri Viktoria
Bir sürü arkadaş yorum yapmış Viktoria’ya helal olsun!
Bu arada yalancı fakecilere de kapak olsun
Nefis silikon memelerini yapan cerraha bravo!
Çok memnun kaldım, Viktoria kesin tavsiye edilir!
İstanbul’dan gelsin böyle bağımsız çalişan kızlar
Biz de haraç alan otellere para mara kaptırmayalım
Kızın kaldığı evi beğendim temizdi ve giriş çıkış rahattı
Viktoria oldukça aktif bir eskort, süper sevişiyor
Benden bu kadar ağalar, hepinize keyifli pompitingler

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • Viktoria
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Cryptod
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Non lo so
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

02-05-2024

I was not expecting much as it was last minute booking and she was very accommodative. From the moment I met her, I was blown away. She is beyond girlfriend experience.

Sadly she had to fly out the next day, otherwise I would have seen her every day of my stay in Istanbul.

I really hope our paths cross again ❤️

More...
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

28-05-2024

luissa ve isabel gercekten harikalardi isini hakkiyla yapiyorlar
giris ucreti olmamasi ve rahat yerde olmasi cok iyi ve kendileri siz sormadan masaj yapmayi teklif ediyorlar. cok iyi zaman gecirdik. Hic bir sekilde acele ettirmiyorlar.

Translate To English More...
  • 28-05-2024
  • Luissa
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:welcomeman007
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

28-05-2024

luissa ve isabel gercekten harikalardi isini hakkiyla yapiyorlar
giris ucreti olmamasi ve rahat yerde olmasi cok iyi ve kendileri siz sormadan masaj yapmayi teklif ediyorlar. cok iyi zaman gecirdik. Hic bir sekilde acele ettirmiyorlar.

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • Olya
  • Città:Smirne
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Jbond2
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

27-05-2024

Hi can u please unblock my number which ends with 20 on WhatsApp. I did not do anything wrong. I just want yo visit tomorrow kindly please.

Hope you can unblock and I can visit tomorrow. Hope to see you.

Thank you.

More...
  • 27-05-2024
  • Lesya
  • Città:Smirne
  • Aspetto
    4.0
  • Servizi:
    2.0
  • Comunicabilita':
    2.0
  • Reviewer:ElectricMan
  • Bacio:No
  • Pompino:Con preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Passiva
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Non quella ragazza

27-05-2024

She is really disgusting. I cant fuck second shot. She is not the girl at photos. Probably she get fat. Just big tits but not enough for sex. If u wanna kiss, she is sick. Dont go!

Gerçekten iğrençti. İkinci turu yapamadım. Fotoğraflardaki kız değil. Muhtemelen kilo aldı. Gögüsleri büyük ama sex için yeterli değil. Eğer öpmek istersen hasta olduğunu söylüyor. Sakın gitmeyin!

More...
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Modificate al 30% in Photoshop

27-05-2024

Bu kadar güzel bir kızın bu bozkırda olması simülasyonun bir hatası olmalı. Hem güzel hem neşeli hem yüksek enerjili hem sexy. Tek kusuru dil bilmemesi o da olsa zaten parisde duabide olurdu
Ey miracle teşekkürler bize bu güzelliği getirdiğin için
Tekrar getirmeni temenni ediyorum çünkü yarın ayrılıyor :(

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • Lina
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:hvumar
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

27-05-2024

Lina çok hoş bir kadın. Her gelişinde görüşüyoruz kendisiyle. Onunla vakit geçirmek güzel. Kendisi de zaten güzel, zarif ve temizliğine önem veren bir kadın. Ki bu zaten bu çok önemli bir şey, tercih sebebi. Sevgiler sevgili Lina.

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • Melisa
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    1.0
  • Servizi:
    1.0
  • Comunicabilita':
    1.0
  • Reviewer:teodorjelev
  • Bacio:No
  • Pompino:Non lo so
  • CIM:No
  • Sesso:Passiva
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Non quella ragazza

25-05-2024

Agency, another girl came who has nothing to do with the photo, blows very badly, sex even worse and finally calls you for extra money.
Bad choice, will never repeat.
Apart from Turkish, he did not know any other language.

More...
  • 27-05-2024
  • Serenay
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    9.0
  • Servizi:
    9.0
  • Comunicabilita':
    9.0
  • Reviewer:Rai04
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:Sì, lo sputa
  • Sesso:Attivo
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

01-05-2024

iyi bir gece geçirdik. Yerli alternatif olarak en iyisi bence....

Translate To English More...
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Con preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Foto vera

27-05-2024

Listemin ilk sırasına yerleşen güzelliğin adı Katya...
2. görüşmemizde kapıdaki o heyecanı ve üzerime atlarcasına sarılmasıyla kucaklaşmamız...
Ve devamında sanki yeni aşıklarmışız gibi tutku dolu anlarımız...
Ve sonrasında şu saatlere kadar halen süregelen bulutların üstündelik hissiyatı...
Samoa üstadın tabiriyle gerçekten de "nadir bulunan bir mücevher" Katya...
Keşke hiç gitmese...

Translate To English More...
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Con preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Foto vera

25-05-2024

Beylerrrrr,
Katya'nın büyüsünden daha kurtulamamışken, Kristina'nın profildeki ışıldayan pozunun yarattığı sarhoşlukla derhal Texas planları yapıldı. Başlıkta öyle isabetli tarif edilmiş ki kıyafetiyle, duruşuyla, edasıyla, konuşmasıyla ve tabi ki de rüya gibi güzelliğiyle Kristina tam bir prenses. Baştan sona her şey öylesine dört dörtlüktü ki...
Unutulmazlar listesine adını en üst sıralardan yazdıran sevgili Kristina'ya ve tabi ki bizi bu harika güzelliklerle buluşturan Polina'ya kucak dolusu sevgiler...

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • EMMY LUX
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Ali111
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:Sì, lo sputa
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

25-05-2024

Another EXCELLENT experience from Lux models. Emmy is young and beautiful lady,she met me with a large smile. Her body is so elastic, her ass is very sport shape. She has many sets of beautiful lingerie and didn’t mind wearing a new one after taking a shower together. I kissed her everywhere, and when we had sex, I almost tore her panties😂😂😂sorry babe buti was insane with you. She is passionate and satisfied me completely. The girl recently arrived in Istanbul, so that's why no reviews ,but she is 100% real. Thank you Emmy, take care of yourself, I will come again for your smile and ass😈😘

More...
  • 27-05-2024
  • LEYLA
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Och2024
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Media
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Silicone
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

Yesterday I had a chance to meet this fantastic babe again!
She is my absolute top choice in 2024. I'm sure no one can be better.

Our date was in the evening, I caught her on the stopover from Ankara (or Izmir) to Istanbul.
It was a great opportunity to say goodbye, using my dick, fingers, and tongue.
I was informed she was right after the long bus trip - that's the only reason to stop me from wild fucking her amazing tiny body again and again. But I got everything I wanted and felt satisfied like a tiger full of fresh meat =)

Istanbul's gentlemen were kind to her, so she will come here again. Do not lose your next chance, guys!

More...
  • 27-05-2024
  • ARINA ELIT
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:PlayBoy
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

27-05-2024

Arina ile görüşmüş şanslı erkek olarak sıcağı sıcağına yorumumu yazayım dedim. Mekan Anadolu yakası, kozyatağı civarında lüks ve çok popüler bir hotel, Arina sizi otopark girişindeki asansörden alarak odasına çıkarıyor çünkü otelde kartlı sistem var, kapı açılıyor ve bir güzellik size el sallayarak gel gel yapıyor. Hotel koridorunda önümde yürürken dolgun poposunu kesmek ve az sonra ona yapacaklarımı düşünmek bile çok keyifliydi. Süper seksi bir kız ile odaya girince de o anlar hiç bitmesin istiyorsunuz. Benim için unutulmaz bir deneyimdi, yüzü ve fiziği çok güzel, poposu ve dövmeli detayları da çok başarılı 😍

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • Alice
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    9.0
  • Servizi:
    9.0
  • Comunicabilita':
    9.0
  • Reviewer:erdemm
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

27-05-2024

Alice , zarifliği ve tutkuyu birleştiren oldukça minyon bir esmer. Onunla birlikte akşam yemeğine çıkabilir ve aynı zamanda mümkün olduğu kadar uzun süre tutkulu seks yapabilirsiniz!
Gündelik kıyafetlerle ortaya çıktı, bir kadeh şarap içtik, biraz dinlenmek için sohbet ettik, ardından banyo ve seks yaptık.
Diri meme uçlarına sahip olgunn göğüsleri var ve yalanıp yalanmayı seviyor. Açıldıktan sonra, her pozisyonda ve gerginlikte gerçekten iyi bir seks arkadaşıydı.

Kesinlikle tekrarlayacağım!

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • Angel
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    9.0
  • Servizi:
    9.0
  • Comunicabilita':
    9.0
  • Reviewer:dorukcan0616
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Non lo so
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

27-05-2024

angel aradığınız minyon kız. Çok arkadaş canlısı ve kendinizi gerçekten rahat hissetmenizi sağlıyor. Vücudu çok seksi ve güzel…. Ve yatakta o kadar ateşli ki!! angel ile her zaman hayatımdaki en iyi seksi yapıyormuşum gibi hissediyorum!! Öpüyorum bebeğim!! Tekrar olmak ve onunla seks yapmak için sabırsızlanıyorum

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • Anna
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:canerr
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

First of all, I would like to thank Pride Agency, which provides the best escort service in Turkey, once again for their perfect service and kind communication.

We meet Anna at the elevator exit of Kozyatağı's luxury and exit, perfect, beautiful services. She welcomes me with a black dress, black thin socks, high heels, make-up and combed fabrics as before. I think it is very important that the agency communicates these cuts and that Kira fulfills them completely.

After a hot spread and a quick shower, we continue with plenty of spread foreplay and mutual oral sex. Oral without a condom is quite successful. A pleasurable union that ends in various positions and finally in doggy.

Anna is a beautiful and truly attractive girl. He has surpassed his amateur stage and is doing more of what needs to be done. Unnecessary cries of lovemaking that are not separated from oral sex are a bit exaggerated. (I was not afraid that they would come from the next room) My personal understanding is that sincerity and honest mutual pleasure are more valuable, but I am sure that it will meet the demands of the majority.

As a result, it is successful in both services, appearance and communication. Although it is a little higher in terms of price, I host Pride and its escorts in terms of growth in quality.

More...
  • 27-05-2024
  • ARIEL
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    9.0
  • Comunicabilita':
    9.0
  • Reviewer:Drill
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:Sì, lo sputa
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Non lo so
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Modificata al 10% in Photoshop

21-05-2024

Muhteşem bir hatun. Hem eğlence hem sex ne ararsan var. Müthiş sevişiyor. Mutlaka en az 1.kere gidilmeli. Aktif kendini sakinmiyor istekleri yerine getirmek için elinden geleni yapıyor. Bu araa dislike atan arkadaşların problemi olması lazım. Kıza direk birey yok cunku

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • MONICA
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:RiderPanda
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:Sì, lo sputa
  • Sesso:Brutale
  • Anale:
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

27-05-2024

Selam Gençler ve Genç kalanlar,

Gelelim Görüşme detaylarına
Görüşmeyi 2 ay önce yaptım ancak yorum yapma fırsatım oldu.
Görüşmeyi Outcall olarak yaptım.
Çok keyifli dolu dolu 2 saat geçirdiğimi söyleyebilirim. Her türlü uyum sağlayan konuşarak süreden yemeye çalışmadı. İsteklerimi hiç geri çevirmedi. Telefonla hiç ilgilenmedi. Genelde beraber duş almayı teklif etsenizde kabul etmezler, ben teklif etmeden kendisi katıldı. İstediğim çamaşırları yanında getirmiş.Türkçesi mükemmel.
Vücudu gayet diri Göğüslere D dese kimse değil demez. Vücut hatları özellikle kalçaları çok güzel.

Services :

OWO 🐼🐼🐼🐼🐼⭐(BJQueen)
A-Level 🐼🐼🐼🐼🐼
CIM-CIF 🐼🐼🐼🐼🐼⭐(BJQueen)
BLS 🐼🐼🐼🐼🐼⭐(BJQueen)
DFK🐼🐼🐼
Different positions 🐼🐼🐼🐼🐼
Spanking 🐼🐼🐼🐼🐼
GFE 🐼🐼🐼🐼🐼
PSE 🐼🐼🐼🐼🐼
PULL HAIR🐼🐼🐼🐼
Kiss🐼🐼🐼🐼

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • VENERA
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:tristan_ludlow
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:n/a
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Silicone
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

24-05-2024

She is just wonderful, no need to say anything else.
Eğer yeterli fiziksel güce ve seks bilgisine sahip değilseniz VENERA'nın hakkını vermeniz biraz zor çünkü çok güzel, tutkulu, ateşli ve istekli bir kız ve yatakta tam bir kaplan. Sıfır kapris ne istersen yapıyor özellikle oralı çok başarılı ve seksi vücudu ile pozisyonlar unutulmaz bir hale bürünüyor.

Kesinlikle muhteşem, tekrar gidilirmi? şaçmalama Tekrar tekrar gidilir ;)

Masajının benzerini bu sitede bulamazsınız, güzelliği kibarlığı ve sohbeti benzersiz.

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • LOLA MILF
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:tik4tok
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

ikinci kez ziyaret ettim. fotoğraflar gerçek. iletişim harika. her konuda çok istekli. karşılamadan uğurlamaya kadar inanılmaz bir 1 saat geçirdim ki vaktim olsa görüşmeyi uzatacaktım. güleryüzü,işveli hareketleri,dişiliği ile insanın aklını başından alıyor. öpüşmek için can atıyor, ıslak bj bitmek bilmiyor. her görüşmemizde daha güzelleşiyor.
kesinlikle kaçırılmayacak biri.

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • Taya
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Aksi1i
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

27-05-2024

Profilimi incelerseniz bu siteyi sık kullandığımı görürsünüz. Çok iyi dediğim kızlardan sonra kendi kendime soruyorum , daha iyisi olur mu acaba ? Bu sefer sormadım bile uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissetmedim. Ama inanın, yarın hatta öbür gün ve hatta ondan sonraki gün bu hissi tekrar yaşamak için, kendimi Taya nın odasında bulacağımı biliyorum. O kadar sıcak karşıladı ki beni 10 dakika el ele sohbet ettik diyebilirim. İnanılmaz gözler, harika bir yuz, dayanılması güç bakışlar, eller, ayaklar, yaratan o kadar güzel yaratmış ki gerçekten bayıldım. Fotoğrafta ne görüyorsanız işte o kızz, gerçekten de o kız, açık söyliyim gitmeden önce ajansa mesaj attım emin misin ? Bu kız gerçek mi ? diye. Ve gerçek çıktı. Sexe girmeyeceğim. Ama genel olarak şunu söyleyebilirim bu kadar zevk alarak seviştiğim nadirdir. 1. Dakikasından son dakikasına kadar hem duygusal hem mental olarak harika hissettirdi. Beni benden aldı, o güler yüzü, sexi vucudu ve dayanılmaz danslarıyla 10 yaş gençleştirdi beni. Sabah işe gidicem ve eminim herkes yüzümdeki mutluluğun sebebini soracak. Ya gerçekten görüşülmeli , gidilmeli, görülmeli. Kaçırılmamalı. Aşık olunur. Beklentinizi bilemem ama benim mutluluğumu tarif edemiyorum şu an. Kesinlikle tavsiye ederim memnun olmayacak olana da ücret iadesi benden diyebilirim :):)):). (tabi sapkın talepleriniz yoksa) Snd00 a bilhassa teşekkür ederim. Bana bu kaçıncı yol gösterişin oldu bilmiyorum ama her seferinde on numara oldu:) Otel lordlar kamarası giriş çıkış bildiğiniz gibi rahat girişte selam ve 500 veriyorsunuzz gerisi sorunsuz. Ajans her zaman dürüst davrandı bana kızlarla ilgili doğru sorularıma hep doğru cevaplar verdi kesinlikle güvenirim. Ama en önemlisi TAYA...
İNANILMAZ GÜZEL ZAMAN İÇİN ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERIM. MUHTEMELEN YARIN GÖRÜŞÜRÜZ..

More...
  • 27-05-2024
  • Alice
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    9.0
  • Servizi:
    9.0
  • Comunicabilita':
    9.0
  • Reviewer:berkannn
  • Bacio:Senza lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

Dün 2. Kez çağırdım. Eller ayaklar bakımlı, vücut sapasağlam, yanında topuklular ve kostümlerle geldi. Deepthroat gibi deepthroat yapıyor. Hem güzel hem seksi hem de servisleri baya başarılı. Nadiren yapıyorsanız bu işi pişman olmayacağınız bir kız.

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • ANNA
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    1.0
  • Servizi:
    1.0
  • Comunicabilita':
    1.0
  • Reviewer:weihenstephan
  • Bacio:Senza lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Media
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Non quella ragazza

25-05-2024

Başka kız gelirse geri gönderirim dememe rağmen, başka kız geldi. Güvenilmez. Menajere sorduğumda Anna out yazdı. Ankara'da çok fazla fake var diyorlardı yorumlarda doğruymuş.

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • Angel
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    9.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:behzatt
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Non lo so
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

Angeli sakın kaçırmayın mükemmel bir fiziği ve vücudu var en iyi seks deneyimini yaşayabilceğiniz bir bayan harika bir iletişimi vardır son aylarda 50 den fazla bayan iştemişimdir ama aralarında en iyisidir

Translate To English More...
  • 27-05-2024
  • Anna
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:behcet06
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

Açıkçası bu kadar iyi olacağını zannetmiyordum. Güzellik zaten çok iyi, sokakta karşına çıksa dibin düşer. Yatak performansı da benden 10 puan alır, ne istersen yapıyor artı kendi de yönlendirebiliyor. Dil biraz zayıf ama komut almak için yeterli. Sonuç olarak, tekrar gideceğim bir güzellik, mutlaka gidin görün.

Translate To English More...
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

Benden önceki review doğru. Kız genç ve körpe bir slav kısrağı resmen. İletişim translete ile. Sizi anlamak ve isteklerinizi yapmak için her şeyi yapıyor. Temizlikte sorun yok.

Aksiyon çok iyiydi Ben gayet memnun ayrıldım, bu arada fiyat da diĝerlerinden uygun.

Herkese selamlar ve sağlıklı pompitingler...

Translate To English More...
  • 26-05-2024
  • Taya
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Snd00
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

Bugün bir saatlik bir görüşmem oldu ve çok çok memnun ayrıldım 1 saat nasil geçti anladım genelde hep uzun görüşmeler yapardım bu ajanstan ilk kez kız aldığım için kısa bir görüşme yapmak istedim kız resimler de ne görüyorsanız o çok farklı bir havası var gözler büyüleyici desem abartmam herhalde fizik çok iyi sex konusuna girmeyi pek sevmiyorum zaten aşırı istekleri olan biri değilim bunu belirteyim yer şişli meşhur hotel sorunsuz
Tekrar gidermiyim kesinlikle giderim ve tavsiye de ederim

Translate To English More...
  • 26-05-2024
  • Alexa
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:oblomov
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

I really enjoyed with Alexa, she is such a caring and intelligent woman. She make me comfortable and feel good. Different topic on conversation was enjoyable. Also services was nice, gfe which I prefer. Thank you Alexa :)

Çok iyi ve nazik bir kadın. Direkt güven ve samimiyet olusturabildigimiz için çok keyif aldım. İletisim becerisi, İngilizcesi gayet iyi. Fotolar birebir zaten, servisler gfe tadında çok iyiydi benim için. Sana teşekkürlerimi sunarım Alexa :))

More...
  • 26-05-2024
  • AHU
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:ardakayhan34
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Silicone
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

25-05-2024

Ahu ile yaptığım görüşme bir efsaneydi. 4 saatlik bir görüşmenin her dakikasının hakkını verdi resmen. Sohbeti, sevişmesi, güzelliği kesinlikle görülmeye değer. Genç enerjisi ile zaten farkını ortaya koyuyor. Fiziği ve yüz güzelliği yabancılara taş çıkarır. Porno starı gibi kendisi. Otel odasına çok samimi sıcak bir giriş yaptı ve ufak bir öpücük kondurdu. İçkilerimizi yudumlarken ufak dokunuşları ile baştan çıkarıyor. Yatakta ise bombayı patlatıyor zaten. İlk seansımız oral ile oldu, bu şekilde boşaltması beni bile şaşırttı. İkincide ise pozisyondan pozisyona.. esnekliği tartışılamaz. Benim için çok keyifli bir görüşmeydi, tekrarı için iletişime geçeceğim.Teşekkürler Ahu en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 🥰

Translate To English More...
  • 26-05-2024
  • KATYA MIR
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Murat2
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Modificata al 10% in Photoshop

26-05-2024

Gerçekten inanılmaz .Herşeyiyle mükemmel.Tarlayı bostanı satın Katyaya yatırın.Böylesini rüyanızda göremezsiniz.Gerçekten bir balerin gibi.Narin ,minyon birisi.Yaklaşımı üslubu çok kibar.Neşeli..

Translate To English More...
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Con preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Media
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Modificate al 30% in Photoshop

26-05-2024

Beyyyler,

Bildiğimiz otelden foto paylaşmış böylesi seksi bir hatuna neden review yok ki derken şansımızı denedik. Neyse ki yarım saatlik bir görüşmeydi. Özet geçiyorum: işi mekanik hale getirenlerle olmuyor!
Kız yüz harici fotolardaki gibi. Yüzünde zaten anlaşıldığı üzere gereksiz bir photoshop var, güzel kıza neden efekt dayanır ki!
Servis ve iletişime gelecek olursak: hadi sırasıyla adımları takip edelim ve işimizi bitirelim hissiyatı aldım. Sempatik hamlelerle bu soğukluğu kırmaya çalıştım ancak belli ki karakteri öyle.
Üzgünüm Sophiacım, muhtemelen özünde çok hoş tatlış bir kızsındır ancak ben görüşmemizde bunu hissedemedim ve de bu toplam performansa yansıdı. Sürekli kol saatine bakmalar, göz kaçırmalar, noldu ki tepkileri, elle müdahaleler filan olayın modunu dibe vurduruyor Hani GFE denen bir tabir var ya, karşındakine gerçekten sevgilisi olduğunu hissettirmek anlamına gelen ki benim anlayışıma göre bu işin birinci kuralı. Zira kız açısından bir roleplay olsa bile taraflar kendini akışa bırakabilmeyi, andan zevk almayı becerebilmeli. Aksi halde salt bir fiziksel aktivite haline döndürünce ondan ne haz çıkıyor, ne de tatmin.
İletişim puanım tamamen translate ile konuşmamızdan ziyade mesafeli duruşundan dolayı.
Sophiacım okuyorsan bunları lütfen pozitif bir geri bildirim olarak al. Müthiş seksi bir fiziğin var, bunu GFE elementleriyle tamamlarsan ortalığın tozunu attırırsın.

Translate To English More...
  • 26-05-2024
  • inci
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Firtkralsk
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Modificata al 100% con Photoshop

26-05-2024

İnci sonuncusu bu akşam olmak üzere birkaç kez görüştüm. Kendi neşesini sana da geçiriyor. Eğlenceli cıvıl cıvıl cana yakın güzel bir kız. Fotoğraflar orijinal. Pişman olmazsınız❤️

Translate To English More...
  • 26-05-2024
  • Berna
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    9.0
  • Servizi:
    9.0
  • Comunicabilita':
    9.0
  • Reviewer:Korayhoca
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:Sì, lo sputa
  • Sesso:Brutale
  • Anale:
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

25-05-2024

İstanbul'daki yeni partnerim diyebilirim kişilik duruş ve güzellik olarak kadın kelimesini hakeden bir kişilik iyiki tanıdım seni biraz geç görüşebildik ama iyiki seni tanıdım her şey için teşekkürler Berna💫🥰✋

Translate To English More...
  • 26-05-2024
  • Berfu
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    9.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:Hussamak
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:n/a
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Modificata al 10% in Photoshop

25-05-2024

Berfu hanımla görüşmeden önce aklımda tereddütlerim vardı fakat şunu çok net söyleyebilirim bu siteden haftada bir birini çağırıyorum fakat resimdeki kişiler gelmiyor ister istemez heves olmuyor ama Berfunun GFE servisleri olsun ve kibarlığı olsun gerçekten aklımdaki bütün şüpheleri giderdi iyi ki davet etmişim bundan sonra daha sık görüşmek isterim, artık adresim belli🙏🍀

Translate To English More...
  • 26-05-2024
  • Kristina
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:astd5
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

Very wonderful woman, we met few times all was cool she has a safe apartment. She is very kind, sexy and speaks both turkish and english fluently. Its really good to know such a beautiful soul😘

More...
  • 26-05-2024
  • Sofia VIP
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:intimately
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Attivo
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

23-05-2024

Arkadaşlar merhaba. Kendisi ile görüştüm. Fotoların gerçek olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. O kadar sahte kızın olduğu yerde kendisi %100 gerçek. Slim severler kaçırmasın. Ben slim severim. O yüzden kendisi ile görüştüm. Hatları güzel, yuvarlak hatları var. İsteklere karşılık veriyor. Kız arkadaşınız gibi davranın, bu gerçek kızları mutlu edelim. Site'de bir sürü dolandırıcı menejer ve sahte kız var. O yüzden Sophia'yı ayırıyorum. Şahsen ben memnun kaldım, menejeri de iyi. Kendisi ile 2 kere görüştüm. Tavsiye ederim. Sapla samanı ayıralım.

Hello my friends. I met with her. I think it goes without saying that the photos are real. Where there are so many fake girls, she is 100% real. Slim lovers should not miss her. I like slim girls. That's why I met with her. She has beautiful, round body. She responds to your requests. Act like your girlfriend, let's make these real girls happy. There are many fraudulent managers and fake girls on the site. That's why I single out Sophia. Personally, I was satisfied and the manager was also good. I met with her twice. I advise. Let's separate the wheat from the chaff.

More...
  • 26-05-2024
  • ARIEL
  • Città:Ankara
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:匚尺iㄒi匚
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Media
  • Anale:Non disponibile
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Non lo so
  • Foto:Foto vera

26-05-2024

Pruvanız Neta Rüzgarınız Kolayına Olsun!

Pazar kendine özgün bir gün. Evde otursan bütün gün evde oturduk pişmanlığı. Program yapsan yarın iş var pişmanlığı. Her şeyi yapabiliyoruz ama hep birşeyler yarım kalıyor gibi. Pazar günleri tam bir psikolojik bi vaka.

Neyse ki bu psikolojik vakayı Ariel ile aşmış bulunuyorum.

Ariel:
Harflerin gülüştüğünü senin adında gördüm.
❤️

"Keşke özlediğimiz anıları ziyaret etme şansımız olsaydı." diyorsanız Ariel'i ziyaret etmeniz yeterli.

Ariel'in kendisi bir hazine.

Ariel güzel aurası ve sunduğu kaliteli servisleri ile kendi özelimde her zaman vazgeçilmezlerim arasında.

Son olarak saatte yaşadığım sıkıntıyı çözerek Ariel ile buluşmamda bana yardımcı olan Manager'e teşekkür ederim.

Hayat Paylaştıkça Güzel ✌️

Translate To English More...
  • 26-05-2024
  • Elinor
  • Città:Istanbul
  • Aspetto
    10.0
  • Servizi:
    10.0
  • Comunicabilita':
    10.0
  • Reviewer:JustChaos
  • Bacio:Con la lingua
  • Pompino:Senza preservativo
  • CIM:No
  • Sesso:Brutale
  • Anale:No
  • Seno:Naturale
  • Extra Ball:Concesse più volte
  • Foto:Foto vera

15-02-2024

Elinor ile kış mevsiminde Anadolu yakasındaki evinde görüşmüştük. Geçen gidişimde yazdım istanbuldamısın diye hayır dedi. Boylu poslu ipeksi yumuşacık tenli renkli gözler beyaz atletik bir ten herşeyiyle tam bir Rus kadını. Çok güzel ve kibar bir kadın, gülümsemesi hatta sesi bile son derece etkileyici. Türkçesi ya hiç yok ya da zorlanıyor, İngilizce biraz bilseniz yeterli onun İngilizcesi daha iyi olduğu için size ayak uyduruyor. Ama fiziğinden çok karakteri ve huyu beni çok etkiledi. Resmen sizinle vücuduyla iletişim kuruyor. Ne istediğinizi anlıyor ona göre hareket ediyor. Umarım gelecek sefere onu tekrar ziyaret edebilirim.

Translate To English More...
1 2 3 4 5 6 7 8 9