Menü

Reviews

  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Aktiv
  • Anal:Nein
  • Brüste:Natürliche
  • Extraball:Mehrere Male erlaubt
  • Foto:10% verändert mit Photoshop

02-08-2023

Παρολο που ειχαμε χημεια και μου εκανε ενα απο τα καλυτερα γαμησια, εχω να πω αρχικα οτι ειναι λιγο πιο μεγαλη σε ηλικια η γλυκια μας κοπελα αλλα οχι τοσο ομορφη, αν ηταν οπως ειναι στις φωτογραφιες θα ηταν περιπτωση που δεν θα εκλεινε ποτε ποδια.
Ξεκινησαμε με σοσιαλ κατα το οποιο προσπαθησε να δειξει κουλ παρολο που εγω ενιωσα ενα μικρο τρακ που ομως το ξεπερασε εντελως.
Τα κιλα της σωστα αλλα με λιγα πιασιματα στο πισω μερος, οχι κατι που χαλαγε το συνολο της εμφανισης.
Τα λεφτα τα εδωσα απο την αρχη οχι επειδη τα ζητησε αλλα επειδη το ηθελα εγω.
Μετα τον διαλογο κατα τον οποιο η διαθεση πηγε με φυσικο τροπο για σεξ πλακωθηκαμε στα φιλια με γλωσσα. Δινει ολο της τον εαυτο απο την αρχη, αληθινα φιλια και ουσιαστικα δεν χρειαστηκε να κανω κατι περισσοτερο για να εξελιχθει η συνεχεια.
Φιλια και γλειψιματα σε ολο μου το σωμα για να με καυλωσει αλλα με μικρο διαλειμμα για να μου καθαρισει τον πουτσο, καπως ξενερα αλλα το ξεπερασα με το γλυψιμο στην συνεχεια.
Η πιπα της απο καθε πλευρα πολυ καλη, την χαρηκε το καυλι μου και την χαρηκαν και τα αρχιδια μου τα οποια καραμελωσε ενα ενα.
Απο υγιεινη πιο καλη και απο καλη, ξεκινησα με τις ρογες, εφτασα κοιλια και μετα τιμησα το μουνι.
Το γουσταρε το γλειψιμο και εμφανης η διεγερση με ανατριχιλες και αναστεναγμους.
Εμοιαζε καυλωμενη πριν αρχισε το καβαλημα στην συνεχεια και κατα την διαρκεια του κοκκινησε στο προσωπο.
Εκανε ωραιες κινησεις αλλα για να τελειωσω ηθελα ταχυτητα και την πηρα σε doggy για να πετυχω τον σκοπο μου.
Οι αντοχες της πολυ καλες και η υποτακτικη της φυση την κανει να χυνει οταν της τον καρφωνεις δυνατα.
Ο δευτερος γυρος παρολο της προσπαθεια μου δεν με εφερνε ευκολα σε οργασμο οποτε επιασε και παλι δουλεια με το στοματικο.
Η πιπα οπως ειπαμε απο τις καλυτερες και καταφερα παλι ενα χυσιμο που την πετυχε στα βυζια.
Οσο και να ψαχω στο μυαλο μου να βρω κατι το οποιο δεν εκανε σωστο, μου ειναι αδυνατον.
Οσοι δεν εχουν ξαναπαρει τετοιο σωστο κοριτσι θα χασετε το μυαλο σας.
Ηταν τα κλυτερα 160 που εχω δωσει τον τελευταιο χρονο!

Translate To English More...
  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Aktiv
  • Anal:Nein
  • Brüste:Natürliche
  • Extraball:Nur eine erlaubt
  • Foto:10% verändert mit Photoshop

26-05-2023

Τα εξαρχεια αλλαζουν και πλεον εκτος απο τους τουριστες, φιλοξενουν τα εσκορτ του εν λογο γραφειου. Η επικοινωνια μεσω βαιμπερ ηταν απλη και καλη ενω στην περιοχη ημουν τυχερος και βρηκα παρκινκγ στην στουρναρη... σε 50 μετρα αποσταση δηλαδη.

Το κτιριο ειναι πολυοροφο με πορτα που δεν θυμιζει ξενοδοχειο αλλα εσωτερικα ειναι ολοκληρο ανακαινισμενο και απο οτι καταλαβα ειναι ακομα υπο διαμορφωση απο αποψη διακοσμησης. Απο την αλλη το δωματιο στο οποιο βρισκοταν η κοπελα ειχε ολα τα απαραιτητα και ηταν τακτοποιημενο, ετοιμο για πελατη.

Η Καρολ ειναι ενα κοριτσι με ωραιο χαμογελο που σε περιμενει ανετη και σε καλοδεχεται με ευγενικο τροπο. Παρατηρεις αμεσα την μεγαλη καμπυλη στο κωλο της, ειναι ενισχυμενος ισως αλλα σιγουρα ωραιος. Τα βυζια της ερχονται δευτερα σε ομορφια αλλα και αυτα καλα σε μεγεθος.

Ειναι καποιοι τονοι πιο σκουρο το δερμα της, καθαρο και λειο, νεανικο οπως η ηλικια της και με ενα τατουαζ απο οσο θυμαμαι. Στο προσωπο ειναι λιγο πιο απλη αλλα στο σωμα ξεπερναει και τις φωτογραφιες. Ζητησα μπανιο και στην επιστροφη επιασε αμεσως δουλεια.

Αρχικα παιχτηκαν γλειψιματα στα βυζια της που ειναι αρκετα πυκνα και ωραια στην αφη. Ο κωλος δευτερος αλλα οχι παραμελημενος, καθαρος και μεχρι καπου προσβασιμος απο το δαχτυλο μου. Σε μεγαλυτερο βαθος ειπε οχι ευγενικα.

Το τσιμπουκι το κανει με η χωρις καποτα αλλα πρεπει να της το πεις. Δεν χρησιμοποιησε καποιο μαντηλακι υγρο η καθε αλλου τυπου που μου την δινει στα νευρα, εκανε ενα τυπικο ελεγχο και συνεχισε με το τσιμουκι κατα το οποιο πηρε ολο το μηκος της πουτσας με ευκολια.

Δεχτηκε 69 και η μυρωδια της ηταν ουδετερη, η τριχοφυια περιποιημενη αλλα με τις μπουταρες της η προσβαση δεν ηταν και η ευκολοτερη. Δε λεω οτι ειναι χοντρη αλλα εχει μπουτια απο γερο θυλικο με τα συν τους και τα μειων τους.

Το ραντεβου ηταν μισης ωρας, δοκιμαστικο, οποτε παιχτηκε ενα γαμησι σε πισωκολλητο που δεν θα ανταλλαζα με καμια σταση μαζι της. Παρολο που ειναι νεα στο επαγγελμα, κατα την διαρκεια του σεξ αφεθηκε και αρχισε να αναστεναζει χωρις να υποκρινεται. Η ποσοτητα του τζελ στην αρχη ηταν λογικη και ειχε ικανοποιητικη αισθηση το μουνι της.

Αρχισε να το ευχαριστιεται κανονικα οταν ανεβασα στροφες αρα μην χασετε χρονο μαζι της, εχει αντοχες και ειναι του γουστου της να τον τρωει δυνατα. Το χυσιμο το εκανα στην καποτα παρολο που ειχα σκοπο να λουσω τον κωλο της, δεν προλαβα τελικα...

Απο φιλια δεν επιχειρησα μαζι της λογο του οτι ειχα φαει τυλιχτο με τζατζικι νωριτερα και δεν ειχα πλυνει τα δοντια.

Translate To English More...
  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Aktiv
  • Anal:Nein
  • Brüste:Natürliche
  • Extraball:Mehrere Male erlaubt
  • Foto:10% verändert mit Photoshop

19-05-2023

Επεξεργαστηκα καλα τις φωτογραφιες της και φυσικα καποια ορατη επεξεργασια την ειχαν. Παρολο που ειχα διαβασει την μια και μοναδικη κριτικη ημουν λιγο σκεπτικος αυτην την φορα, οχι γιατι αν γαμησω μια που θα ειναι λιγοτερο ομορφη θα αλλαζε κατι αλλα με ειχε πιασει η μανια της επιλεκτικοτητας απο τις πολλες γκομενες που ειχα δει. Τελικα οσο περισσοτερες επιλογες εχεις τοσο πιο πολυ μπερδευεσαι και απο την κουραση της αναποφασιστικοτητας ειπα ας την παρω και οτι γινει.

Η εμφανιση της ειναι οντως πολυ κοντα στις φωτογραφιες, δεν εχει κατι το οποιο θα ηταν τοσο σημαντικο ωστε να το αναφερω. Αλλα απο την περιποιηση της ελειπε το μακιγιαζ και παρολο που εχει καλο δερμα θα την ηθελα βαμμενη ετσι ωστε να μου δωσει την αισθηση οτι κανει καποια προετοιμασια για τον πελατη.

Ηταν φιλικη και ευχαριστη στην κουβεντα μας, χωρις να λεω οτι σκιζει στα αγγλικα αλλα δεν με αφησε και πολυ να το σκεφτω λογο του οτι επιασε δουλεια γρηγορα. Το δωματιο ηταν καθαρο και τα σεντονια εμοιαζαν στρωμενα πριν απο μερικα λεπτα.

Ειχε καθαρη ανασα, χωρις αρωμα απο καραμελα η οτιδηποτε αλλο και ο τροπος που φιλαει δεν διαφερει απο φιλι γκομενας. Εμοιαζε να μην χορταινει φιλια, πραγματικα για οσους εχουν αναγκη να πανε καθαροι και η τυπισα ξερει να τα δινει ολα σε αυτο το σημειο.

Το οτι εχει την ευκολια να πλησιαζει τοσο ευκολα ανδρα και να μπαινει κατευθειαν στο ψητο οφειλεται εκτος των αλλων και στην ηλικια της που σιγουρα δεν ειναι 24 αλλα κοντα στα 30. Στο χωρο δεν ξερω ποσο καιρο ειναι αλλα κανει πολυ καλη προσπαθεια και κατα την γνωμη μου ειναι ενα δυνατο εσκορτ του γκλαμουρ.

Ισος βεβαια θα μπορουσε να ειναι καλυτερη στο τσιμπουκι αλλα και να ειναι δεκτικη στο δαχτυλο στον κωλο και μαλιστα να τον δινει αμα θελει ο πελατης. Τον εχει πολυ ωραιο, με σχεδον την ιδια καμπυλη που βλεπετε στις φωτογραφιες αλλα απο εκει μονο κοιτας και ισως και να γλυφεις, κατι το τελευταιο που δεν δοκιμασα ομως.

Απο ευχαριστηση οτι θα περιμενες απο μια γκομενα που φιλαει τοσο παθιαρικαι... Κλεινει τα ματια στα φιλια αλλα και σε οτι την κανει να νιωθει καυλα. Δεν υποκρινεται, αυτο σε εμενα δεν το εκανε ουτε για ενα δευτερολεπτο. Απο ηχητικα αρκετα καλα αλλα οταν την γαμας με ενταση μονο.

Η συμμετοχη της στο σεξ ειναι αληθινη με οτι μπορεις να σκεφτεις γυρω απο αυτο. Στηνεται πολυ καλα και στο πισωκολλητο ειναι πολυ καυλα η θεα, ειναι προθυμη να κανει οτι της ζητησεις χωρις να χασει χρονο πουθενα και γενικα δινει την εντυπωση οτι περναει το ιδιο ευχαριστα με τον πελατη.

Σε συνολο προτιμω την αληθινη και ανθρωπινη συμπεριφορα της απο αλλες που ειναι παλιες αλλα νομιζεις οτι εισαι στη δυνη μιας πορνοταινιας. Το σεξ μαζι της μοιαζει να ειναι τοσο φυσικο οταν καυλωνει που δεν θελεις να φυγεις και να μην την εχεις φτασει εστω και μια φορα σε οργασμο.

Καναμε δυο γυρους, μια ωρα το ραντεβου και την πληρωσα στο τελος απλα και μονο γιατι μου πηρε το μυλο απο την αρχη μεχρι την στιγμη που τελειωσε ο χρονος.

Translate To English More...
  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Aktiv
  • Anal:Nein
  • Brüste:Natürliche
  • Extraball:Mehrere Male erlaubt
  • Foto:10% verändert mit Photoshop

15-05-2023

Ενδιαμεσα απο την επισκεψη μου με την Μεγκαν και την προηγουμενη κοπελα για την οποια εγραψα κριτικη παιχτηκε ενα γρηγορα γαμησι σε στουντιο το οποιο μου αφησε μια αισθηση ξεπετας και κοροιδιας. Αναποφευκτο σε αυτες τις περιπτωσεις να ψαχνω το αντιδοτο και η Μεγκαν ηταν μια τυχερη επιλογη.

Το ραντεβου μας κλειστηκε το απογευμα στον χωρο του γκλαμουρ οπου πηγα με ταξι για μην παιδευομαι με παρκινγκ και μαλακιες πριν το γαμησι μαζι της. Η κυρια ηταν ετοιμη στην ωρα που επρεπε οποτε μπηκα μεσα χωρις καμια καθυστερηση.

Φορουσε μονο τα εσωρουχα, περιπου αυτα που βλεπετε στις φωτογραφιες τα ασπρα, σε ενα σωμα ομως το οποιο δεν ηταν τοσο τελειο παρολο που τα βυζια της στεκουν ακομα στο υψος τους αλλα και σου γεμιζουν το ματι και το χερι.

Πολυ καλη στην επικοινωνια προσχαρη και ευγενικη, με τροπο που σχεδον δεν το καταλαβαινεις, βγαζει απο το μυαλο σου οτι αρνητικες σκεψεις σου προκυπτουν απο την διαφορα ηλικιας που εχει απο αυτην που δηλωνει. Δεν ειναι κατι το σημαντικο αλλα οχι και κατι το οποιο περναει απαρατηρητο. Στο προσωπο ειναι πραγματικα καλη και σε οσους το σκεφτονται επειδη δεν το δειχνει θα ελεγα να προχωρησουν αφοβα.

Απο σερβις ξεπερναει τον καλο μεσο ορο. Ειναι ανοιχτη σε φιλια με γλωσσα και η συμμετοχη της σε αυτα ειναι πολυ κοντα σε αυτο που θα σου εδινε μια ερωμενη. Τα στανταρ της καθαριοτητας τα τηρει πιστα και τοσο η ανασα της οσο και τα ιδιαιτερα σημεια της μυριζανε φρεσκαδα και καθαριοτητα.

Απο αποψη περιποιησης λοιπον μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις αλλα και στην φροντιδα που εδειξε σε εμενα ηταν εξισου καλη. Συνεχισε τις διαδικασιες να με καυλωσει με φιλια και γλειψιματα σε ολο μου το σωμα. Ρωγες και καυλι τα περασε με ιδιαιτερο παθος για να τα ξεζουμησει. Βεντουζωσε τον πουτσοκεφαλο μου και ρουφηξε τα αρχιδια μου χωρις να σταματαει ακομα και οταν μου ειχε γινει πετρα.

Αποφασισα να εχουμε εναν και καλο γυρο μαζι της επειδη μου αρεσαν τα προκαταρκτικα της αλλα και το σωμα της ενιωσα την αναγκη να το επεξεργαστω λεπτομερως.

Πρωτο σημειο τα βυζα της των οποιων οι ρογες ερεθιστηκαν και την εκανα να αρχισει να χαιδευεται στο κορμι της. Ενα βλεμμα στο προσωπο της και ειδα οτι πλεον ειχε μπει στη φαση να ευχαριστιεται το σεξ μαζι μου. Αποκορυφωμα ηταν το γλειφομουνι το οποιο ολοι οι λατρεις του ειδους θα γουσταρετε μαζι της. Το κυριο συστατικο της καλοπερασης μαζι της ειναι οτι αφηνεται απολαμβανει τις αισθησεις της χωρις αναστολες.

Ο ενας και μοναδικος γυρος μαζι της ηταν το αποτελεσμα μαζεμενης καυλας και απο τους δυο μας. Ολες μας οι κινησεις ηταν συνειδητες και με σκοπο να μεγιστοποιησουν την ενταση του τελικου οργασμου. Η Μεγκαν συνειδητοποιημενη και ενεργη στο σεξ στηθηκε οσο καλυτερα μπορουσε σε ολες τις στασεις που καναμε. Απο θεμα εντασης και οι δυο δεν κρατιομασταν. Στο καβλημα ηταν σουπερ και στο πισωκολλητο τον εφαγε δυνατα και αδιακοπα χωρις να φερει την παραμικρη αντιρρηση. Ειχε καλο μουνι απο αισθηση και μαλλον ξεχασε να βαλει τζελ αλλα τα ζουμια της ηταν αρκετα.

Ολοκληρωθηκε ενα πενταλεπτο πριν την ληξη του χρονου το σεξ μαζι της και ημασταν και οι δυο φανερα ικανοποιημενοι απο οτι προηγηθηκε.

Εδωσα τα λεφτα και εφυγα μολις εβαλα τα ρουχα με ενα χαμογελο ικανοποιησης

Translate To English More...
  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Durchschnitt
  • Anal:Nein
  • Brüste:Natürliche
  • Extraball:Mehrere Male erlaubt
  • Foto:10% verändert mit Photoshop

09-05-2023

Τα νευρα μου, το πορτοφολι μου αλλα και η διαθεση μου ηταν σε κατασταση ιδανικη για να δοκιμασω την δυσκολη περιπτωση της Ευας. Η ομορφια του προσωπου της ηταν το βασικο μου κινητρο και ο λογος που δεν μπορουσα να την αντικαταστησω με πιο σιγουρες επιλογες. Επελεξα την συντομη συναντηση των 30 λεπτων για καλο και για κακο.

Την βρηκα στο δωματιο στην ωρα που ειχαμε συμφωνησει τυλιγμενη με μια πετσετα και υφος νορμαλ, χωρις καμια προσποιηση η προσπαθεια να γελασει εστω και ψευτικα. Ολο το θεαμα πολυ ωραιο, ενα προσωπο νεανικο με ματαρες και πολυ ωραια χειλη.

Δεν ενιωσα ασχημα που δεν εκανε την θερμοτερη υποδοχη και το παραδοξο ειναι οτι στην συνεχεια αρχισε να δειχνει πραγματικο ενδιαφερον απεναντι μου. Τα αγγλικα της ειναι σε καλο επιπεδο και εβαλε το μυαλο της να δουλεψει ωστε να απαντησει σε οτι της ελεγα.

Οπως και σε αλλους ουτε και σε εμενα εδωσε φιλια με γλωσσα, τα χειλη της συμμετεχουν αλλα μονο μεχρι εκει. Μυριζε ομορφα και το στηθος της με τραβηξε σαν εναλλακτικη, οι ρωγες της ειχαν αρχισει να μαζευουν και με το γλειψιμο εδειξε σημαδια ευχαριστησης. Επεβλεπα συνεχως τα ματια της, ηταν για μενα οτι πιο ομορφο ειχε πανω της και με τις καυλες ειχαν μισοκλεισει.

Η κοπελα δεν ειναι απο τις εκφραστικες, απο οποια πλευρα και να το δεις αλλα ο τυπος της εμενα μου αρεσε, σιωπηλα μαζι καναμε εναν γυρο ο οποιος ειχε λιγο απο ολα και εν τελει δεν μετανιωσα για τα λεφτα που εδωσα.

Ειχε καλο στενο για εμενα μουνι, αδουλευτη κωλοτρπιδα, πεντακαθαρη και περιποιημεη οπως ολο της το σωμα. Στηθηκε στα τεσσερα ωραια και επεσε στο κρεβατι για να γαμηθει βολικα.

Επελεξα μετριο ρυθμο στο σεξ, αυτην ηταν κιολας η ορεξη που ειχα αλλα θα συνιστουσα σε οσους θελουν να γαμησουν δυνατα να κοιταξουν αλλου, η κοπελα ειναι μονο για gfe...

Συνοψιζοντας λοιπον, ηταν μια ομορφη κοπελα, οχι πολυ εμπειρη και οχι πολυ εξωστρεφεις που ομως θα ικανοποιησει βαθια οσους γουσταρουν το ειδος αυτο, ειναι αληθινο οτι εκφραζει και οτι ζει μαζι σου, δεν κανει προσπαθεια για προσποιηση.

Translate To English More...
  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Aktiv
  • Anal:Nein
  • Brüste:Silikon
  • Extraball:Mehrere Male erlaubt
  • Foto:10% verändert mit Photoshop

02-05-2023

Ειχαμε εντονο κοιταγμα στα ματια απο την αρχη, με μαγεψε το χρωμα τους και οταν την φιλησα στο στομα η αισθηση των χειλιων της ηταν ωραια. Οταν την βλεπεις μονο στα χειλη νομιζεις οτι εχεις να κανεις με πλαστικη κουκλα αλλα ειναι πολυ κοντα στις φωτογραφιες οποτε δεν ειναι εκπληξη.

Απο σωμα εχει τους κοιλιακους που δειχνει και στις φωτογραφιες, βυζια καλα φτιαγμενα για τα γουστα μου, συνολο με το υψος που εχει και την επιδερμιδα ετων 21... πολυ καλο. Το διακοσαρικο ειναι περισσοτερο για την εμφανιση παρα για τις υπηρεσιες, οχι οτι δεν αξιζει αλλα δεν ειναι ακομα η επαγγελματιας εσκορτ.

Η αματουριλα της φανηκε απο την αρχη με την συμπεριφορα της, πιο φυσικη απο οτι θα ηθελα, μια αμηχανια κρυβοταν καλα στις κινησεις της αλλα εχει τον χαρακτηρα που πρεπει και της αρεσει η σωματικη επαφη.

Τα φιλια ηταν ωραια, μετα τα γλειψιματα στο σωμα επισεις καλα και τελικα η πιπα ικανοποιητικη με συντομο γλειψιμο και στο οσχεο. Εγω για προκαταρκτικα της περασα την γλωσσα απο ολα τα επιμαχα σημεια. Οι ρωγες της ειναι ευαισθητες αλλα της αρεσει, το μουνι καθαρο και ομορφο ενω η κωλοτρυπιδα αδουλευτη και επιτρεπει επιφανειακα παιχνιδια. Ο σκοπος εκτος απο την ευχαριστηση μου ηταν να ζωηρεψει, να της φυγει λιγο η αμηχανια και οταν φτασαμε στο σεξ ο σκοπος ειχε επιτευχθει.

Εχει πολυ καλη αισθηση το μουνακι της και βαζει πολυ μικρη ποσοτητα τζελ μονο στην εισοδο. Ειδα καποια σημαδια ανυπομονησιας για να τον εχει μεσα της. Αναστεναξε απο το αποτομο χωσιμο που της εκανα και στημενη στα τεσσερα επεσε με το προσωπο στο κρεβατι. Ανεβασα σταδιακα την ενταση μεχρι εκει που ειδα να αντεχει. Αντοχες εχει καλες και συμμετεχει με βογγητα.

Στην αρχη του δευτερου γυρου το επαιξα ψοφιος απο την κουραση για λιγο ωστε να δω τι θα κανει. Μου εκανε λιγο μασαζ και επιασε δουλεια με στοματικο. Μου εδωσε ωραιο βαιμπ θελοντας να με ξαναπαρει μεσα της. Καυλωσα και παιξαμε μια επαναληπτικη κατα την οποια ειχε περιπου την ιδια συμμετοχη με τον πρωτο γυρο.

Θα την ξαναεπερνα αν κατεβαζε λιγο την τιμη της, για μια φορα τα 200 ειναι οκ αλλα θελω ενα κινητρο για να τα ξανδοσω. Θεωρω οτι ειναι σε καλο δρομο για να γινει πολυ καλη, δεν της λειπει κατι απο εμφανιση αλλα μονο απο εμπειρια.

Translate To English More...
  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Aktiv
  • Anal:Nein
  • Brüste:Silikon
  • Extraball:Mehrere Male erlaubt
  • Foto:10% verändert mit Photoshop

16-04-2023

Καταρχην ηξερα τι επαιρνα, ενα πουτανοιειδες που κανει μπαμ οτι γαμιεται για τα λεφτα, ετσι μου τα ειπε το γραφειο και ετσι ηταν στην πραγματικοτητα...

Δεν θα της εβαζα τοσο χαμηλο βαθμο στην εμφανιση αλλα ουτε και μουναρα την λες... Κατι σε 7 με 8 σε συνολο το παρουσιαστικο της, συμφωνα με τα γουστα μου παντα... Το ντυσιμο της χαρακτηριστικο πουτανας αλλα και καλα προσαρμοσμενο στο σωμα της για να μην χανεται μιας και ειναι μικροσωμη.

Ηταν χαλαρη και δεκτικη απο την αρχη σε χουφτωμα αλλα και σε φιλια, απολυτα εναρμονισμενη με τον ρολο της δουλειας της, η διαθεση ψηλα και το χερι της αρχισε να πιανει πουτσο με το καλημερα.

Στην επικοινωνια θα αρεσει αλλα αμα εχεις καυλες τα προσπερνας αυτα και εκεινη δεν επιμενει να πει κατι παραπανω.

Ολα τα καλα λοιπον αρχισανε με την πιπα της… σχεδον αρπαζοντας τον πουτσο μου αρχισε να τον βαζει ρυθμικα ολο και πιο μεσα στο στομα της ενω η γλωσσα της εφτασε παντου, ακομα και στα αρχιδια μου.

Ειναι δυνατη σαν πουτανα και αυτο μου προκαλεσε ορμες τις οποιες εκτονωσα με ενα γρηγορο και δυνατο γαμησι στα τεσσερα με την δεσποινις να το χαιρεται και να το πανηγυριζει με δυνατα βογγητα. Το μουνι της ηταν ωραιο απο αισθηση και το στησιμο της δεν εμποδιζε χιλιοστο απο την πουτσα μου.
Πρωτο χυσιμο εφυγε στην καποτα και επεσα για λιγα λεπτα στο κρεβατι κατα την διαρκεια των οποιον εμεινε διπλα μου σαν να ηταν το γκομενακι μου.

Στην επιστροφη μου απο την τουαλετα με περιμενε με τα ποδια ανοιχτα και μπηκα κατευθειαν αναμεσα τους. Εγλειψα τα βυζια της που ειναι λιγο πιο σκληρα απο οτι θα επρεπε αλλα γλειφωμουνι δεν της εκανα διοτι ειχε καποια υγρα που δεν ηθελα στο στομα μου.

Συνεχισε εκεινη με τσιμπουκι και ξεκινησε ο δευτερο γυρος… Το πηγαμε αρκετα πιο χαλαρα αλλα η προθυμια της ηταν αρκετη για να μου προκαλει διαρκως καυλες οπως και οι εκφρασεις της και οι κινησεις που εκανε το σωμα της. Καναμε ιεραποστολικο, cow και παλι στο τελος πισωκολλητο. Δεχτηκε και το χυσιμο στα βυζια της για κλεισιμο και πηρε τα λεφτα πριν φυγει.

Translate To English More...
  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Aktiv
  • Anal:Nein
  • Brüste:Natürliche
  • Extraball:Mehrere Male erlaubt
  • Foto:10% verändert mit Photoshop

09-04-2023

Η εβδομαδιαια μου επισκεψη σε εσκορτ πηγε καλυτερα απ’ οτι περιμενα...
Η Ινεσα εκτος απο την ομορφια της ειχε και κεφια, καυλες μπορω να πω καλυτερα…
Ξεκινησαμε καπως αποτομα πριν πουμε τα δυο πρωτα λογια με φιλι στο στομα και τις βυζαρες της να πιεζονται πανω. Ο πουτσος μου επαθε μεγαλυτερη εκπληξη και απο εμενα, σηκωθηκε και δεν επεσε μεχρι το τελος του πρωτου γυρου.

Εγλειψα σαν τρελος τα βυζια της και εβαλε τα γελια απο την μανια που με ειχε κυριευσει. Φυσικα δεν εμεινα εκει, προχωρησα και σε γλειφομουνι ταιριαζοντας το με κοιταγμα στα ματια της. Συνεχισα μεχρι που την ειδα πλεον να κλεινει τα ματια απο την καυλα και ελαβα θεση για να μου παρει πιπα. Ωραιο τσιμπουκι οχι τσοντοειεδες αλλα ανταπεδωσε οτι της εκανα με επισεις ωραια προσπαθεια για βαθυ λαρυγγι.

Απο που να ξεκινησεις στο θεμα του σεξ... Καταρχην επελεξα πισωκολλητο γιατι δε εφευγε αυτος ο γαμημενος ο κωλος της απο το μυαλο μου... αναλ δεν κανει, αρα επελεξα να ειναι μπροστα στα ματια μου οσο την γαμαμω. Στησιμο καλο, μουνι που εφαρμοσε ωραια στον πουτσο μου και βογγητα περα για περα αληθινα.

Εσπρωξα και σπρωχνωταν πανω μου, δεν σε λυπαται σκεφτηκα στο cow... και ετσι ξεκινησα τον δευτερο γυρο. Τρομερη καβαλαρησα… καουμποισσα απο γουεστερν… αλλα κουραστηκε και δεν την πιεσα περισσοτερο. Ανελαβα παλι ρολο εραστη σε ιεραποστολικο ωστε να κλεισει η φαση οπως αρχισε. Φιλια ηδονικα και οι ανασες μας να ανακατευονται, τα ποδια της σφιχτα γυρω μου και η λεκανη να κανει το μεγιστο ωστε να ενωνομαστε σωστα. Δεν εχυσα πανω στο σωμα της παρολο που ειχα σχεδιασει στο μυαλο μου τετοιο σεναριο, πιο ωραιο μου βγηκε μεσα της…

Τα λεφτα που εδωσα διαγραφηκαν απο την μνημη μου την ιδια στιγμη που τα εδωσα. Σιγουρα αξιζει μια επαναληψη…

Translate To English More...
  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Aktiv
  • Anal:Nein
  • Brüste:Natürliche
  • Extraball:Mehrere Male erlaubt
  • Foto:30% verändert in Photoshop

02-04-2023

Η Αντζελα που ηρθε απο κοντα ειχε σημαντικη διαφορα στο προσωπο απο την Αντζελα στις φωτογραφιες. Σκεφτηκα για ενα δευτερολεπτο να ακυρωσω το ραντεβου αλλα εσπευσε να δειξει τις ικανοτητες στην επικοινωνια και με ενα κοιταγμα πιο κατω το σωμα της, το χαμογελακι και την ωραια φωνη, πειστικα και εκανα τα στραβα ματια γιατι πανω απο ολα εμοιαζε ετοιμη να με διασκεδασει.

Μυριζε αρωμα και το στυλ της ειναι με την αυτοπεποιθηση που περιμενεις για την ηλικια της. Τα εβγαλε ολα και με τραβηξε κατα πανω της για φιλια. Εδωσα πολλα και ας μην ηταν το ομορφο προσωπο που ηθελα. Η ανασα της ηταν καθαρη και η γλωσσα της κανει στριφογυρισματα συνεχομενα.

Το σωμα της οπως εχουν πει και οι αλλο εχει λιγα κιλα συν αλλα ειναι ενα ομορφο σωμα που το θελεις στο κρεβατι σου. Το στηνει ωραια στο γαμησι και το περιποιειται ωστε να το χαιρεσαι και οπτικα αλλα και με την γλωσσα σου. Τα βυζια ομορφα αλλα οχι ιδιαιτερα μεγαλα, θα της της πηγαινε μια ενισχυση αλλα δεν εξεφρασα καποια δυσαρεσκεια προσπαθωντας να κρατησω το ηθικο της υψιλα ωστε να παρω τις μεγιστες επιδοσεις.

Βασικο της προκαταρκτικο ηταν το τσιμπουκι το οποιο συμβαδιζει με απανωτα αρχιδγελιψιμτα αλλα και με κοιταγματα στα ματια προσπαθωντας να δωσει ακομα περισσοτερη ουσια στην συνουσια μας. Ενα οχταρι το βαζω στην τεχνικη της, εχω δει και καλυτερα αλλα ηταν πανω απο τον μεσο ορο.

Στο γλειφομουνι αλλα και στο γλειψιμο στα βυζια ειχε θετικη ανταποκριση με υγρα και ανατριχιασεις.

Το σεξ μαζι της ξεκινωντας απο την αισθηση, εχει καλο μουνι και οταν καυλωνει υγραινει, δεν βαζει λιπαντικο ουτε και στον δευτερο γυρο. Τα στησιματα οπως προειπα ειναι καλα και στο πισωκολλητο συμμετειχε με καρφωματα ενω με το ενα χερι επαιζε με την κλειτοριδα της. Αντοχες εχει καλες, της δινεις να καταλαβει γαμησι και δεν το εκλαμβανει ως βια.

Δοκιμασα και cow αλλα δεν εχει τις επιθυμητες επιδοσεις κατα τα δικα μου γουστα, οι πιο ηπιοι νομιζω θα ειναι οκ μαζι της.

Σαν διαθεση, σε ολο το ραντεβου ηταν καλη και κοιταζε πραγματικα να κανει καλα την δουλεια της σαν εσκορτ.

Τα λεφτα τα εδωσα στο τελος και χωρις να το μετανιωνω

Translate To English More...
  • Kuss:Mit Zunge
  • Blowjob:Ohne Kondom
  • CUM:Nein
  • Sex:Brutal
  • Anal:Nein
  • Brüste:Natürliche
  • Extraball:Mehrere Male erlaubt
  • Foto:30% verändert in Photoshop

24-03-2023

Η κοπελα ειναι μιλφ με πολλες διαφορες απο τις φωτογραφιες και στο προσωπο και στο σωμα.

Δεν την λες ασχημη οταν την πρωτο βλεπεις, ειναι περιποιημενη και με ενισχυσεις στο προσωπο που ομως δεν αξιζουν.

Στο σωμα μια παρομοια κατασταση η οποιο ομως εχει να κανει με τα γονιδια της που δεν της εχουν δωσει τουλαχιστον μια ομοιομορφια.

Δεν την εγκαταλειπεις και αυτο γιατι ευθεως και αμεσως σου δειχνει οτι ειναι μια πορνη με Π κεφαλαιο.

Ομιλητικη και με διαθεση πουτανας καταφερε να μου κινησει το ενδιαφερον και το ραντεβου προχωρησε.

Δεν ειχα προβλημα να την φιλησω στο στομα, δινει την εντυπωση οτι ειναι καθαρη και οντος αυτο διαπιστωσα ακομα και στο γλειφομουνι.

Μιλαμε για μια εσκορτ που παιζει δυνατα το παιχνιδι και γουσταρει τον προστυχο πουτανιαρικο χαρακτηρα της να τον βγαζει στην φορα, κανενας ενδοιασμος, καμια δευτερη σκεψη για το τι θα κανει και αν θα το κανει.

Κατεχει τον υψιστο τιτλο στο τσιμπουκι, σε τρελαινει με αλλα λογια και η γλωσσα της φτανει σε δυσκολα σημεια απροβληματιστα.

Στο γαμησι συμμετεχει και θελει να εχει το πανω χερι, οι φωνες της καυλα και η ολη η ενταση σε κανει να χυνεις εκει που δεν το περιμενεις.

Απροσμενη εκπληξη οι υπηρεσιες της, ενιωσα τυχερος... Εχυσα δυο φορες στο ραντεβου και η διαρκεια ηταν μιας ωρας.

Αντε και στην επομενη!

Translate To English More...